Totalentreprise

Murerfirmaet Rishøj A/S står gerne for totalentreprise af dit byggeri, lige meget hvor på Fyn, det måtte være. Vi udfører totalentrepriser for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi står for det hele ved totalentreprisen

Ved en totalentreprise står vi for det hele – det gælder også arkitekttegningerne, byggetilladelse m.m. Vi står også for det overordnede ansvar for håndværkere m. fl. inden for alle andre fagområder. Det gælder både arkitekter, ingeniører, malere, elektrikere, VVS-installatører og arkitekter. Vi sikrer desuden, at planen for byggeriet skrider frem som planlagt.

Når du vælger os til at stå for din totalentreprise, betyder det også, at vi koordinerer håndværkernes arbejde og rækkefølgen, som arbejdet skal gøres i – det behøver du ikke selv at tænke over. Vi er også ansvarlige for eventuelle fejl og mangler.

Med mange års erfaring med totalentrepriser på Fyn, ved vi præcis, hvad vi skal være opmærksomme på i processen og hvordan byggeriet bliver af den helt rigtige kvalitet og bliver færdiggjort til tiden. Vi har et stort netværk af fagfolk at trække på, og som vi har tillid til. Det gør, at du kan være fuldstændig tryg ved, at vi står for at finde håndværkere, arkitekter og ingeniører til byggeriet.

Kun én at forholde sig til

Ved totalentreprise er alle processer overladt til os som totalentreprenør. Derfor skal du kun kommunikere med én, når alle beslutninger skal træffes og afklares. Vi sørger for at inddrage alle andre håndværkere og arkitekter i processen. Desuden sørger vi for, at du får én samlet faktura for hele byggeriet, så du ikke skal bekymre dig om at skulle betale flere håndværkere og håndtere flere fakturaer. Når først du har underskrevet kontrakt med os, klarer vi resten og tager ansvaret for byggeriet.

Totalentreprise udføres på hele Fyn. Her er der totalrenoveret et hus i Middelfart.

Kontakt os i dag på telefon 64 49 11 28, hvis vi skal stå for din totalentrepriseFyn. Så tager vi en snak om mulighederne, og du får et uforpligtende tilbud på din totalentreprise.

Vil du vide mere om vores kompetencer, eller vil du have et uforpligtende tilbud?

Ring mig op

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon