Tilbygning til murermestervilla

Er pladsen ved at være for trang, og har du brug for assistance til tilbygning til din murermestervilla? Hos Murerfirmaet Rishøj A/S giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en tilbygning, som giver familien mere plads samtidig med, at tilbygningen skal passe til den gamle murermestervilla.

Indretning

Murermestervillaen var oprindeligt bygget til den gennemsnitlige familie (hvad vi i dag vil kalde middelklassefamilien). Dog er tiden løbet lidt fra byggeriet – både hvad angår vedligeholdelse, men også i forhold til det familieliv, vi lever i dag, hvor vi bruger huset anderledes, end det var tilfældet, da det i sin tid blev bygget.

I fritiden bruger vi nu til dags alle rummene i dagligdagen, hvor man førhen havde spisestue og et mindre køkken, en stor entre til at modtage gæster i, og små badeværelser eller toiletter. Desuden ligger værelserne typisk på 1. sal, mens de andre dagligdags rum som køkken og stue ofte er i stuetagen. Den højt placerede kælder med vinduer gør desuden, at stueetagen ligger højt i forhold til haven og dermed gør haven mindre tilgængelig.  Grundplanen er altså ikke så praktisk for nutidens børnefamilie, slet ikke for dem med små børn. Derfor er renoveringer og tilbygninger til murermestervillaer blevet meget populært.

Professionelt udført tilbygning

Det kan være svært at lave en tilbygning til en murermestervilla, der ser naturlig ud, og hvor man undgår at ødelægge murværket. Derfor anbefaler vi, at du bruger håndværkere til arbejdet, som har mange års erfaring fra lignende opgaver.

Hos Murerfirmaet Rishøj A/S er vi vant til at arbejde med renovering af- og tilbygninger til murermestervillaer og kan derfor også stå for hele entreprisen. Vi har et stort netværk af arkitekter og håndværkere, som vi arbejder sammen med. Vi står gerne for din tilbygning til din murermestervilla, hvad enten du gerne vil beholde stilen, eller du vil have en mere vovet tilbygning, som bryder stilen og tilfører boligen noget helt nyt.

Kontakt os for priser og tilbud på tilbygninger til murermestervillaer, parcelhuse og boliger. Ring på 64 49 11 28 eller skriv til post@rishoejas.dk. Vi står naturligvis også gerne med alt andet murerarbejde.

Tilbygning til murermestervilla
Tilbygning indvendig, viser køkken.

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon