Tagrenovering

Vi udfører opgaver inden for tagrenovering på hele Fyn. Dit tag bliver påvirket af vind og vejr, og bl.a. alger slider på taget. Vi tilbyder eftersyn og vedligeholdelse af dit tag, uanset hvor på Fyn, du bor.

Tagrenovering på hele Fyn

Vores kompetencer rækker til alt arbejde og opgaver inden for tagrenovering på Fyn. Vi reparerer tage på eksisterende bygninger og kan også stå for et helt nyt tag, hvis det bedre kan betale sig prismæssigt.

Vi har f.eks. stor erfaring med renovering af kirker på Fyn, og dermed også med renovering af taget på dem. Kirker er én af de type bygninger, som har murede rygninger, og det er særligt ved opgaver med denne type tag, at det er en stor fordel at have en professionel murer til at løse opgaven.

Vi renoverer også gerne jeres badeværelse.

Tagsten til renoveringen

Hvis du skal have nye tagsten som en del af tagrenoveringen, skal du undersøge hvilken type, du skal bruge. Der er mange udformninger, farver og overflader inden for tegl, og der findes også både vinge- og falstagsten. Vingetagstenen er den gamle, traditionelle teglsten, som har en dyb bue i vingen, der gør, at vingerne går ind over hinanden på tagstenene.

Falstagstenen er i dag den mest brugte type: Den er formpresset og har en glat overflade og false, som gør, at samlingen mellem tagstenene slutter tæt. Falstagstenen fås i mange former – også vingeform. Dette har dog ikke nogen funktionel betydning men handler mest om tagets udseende.

Tagrenovering på Fyn i forbindelse med totalrenovering af hus i Middelfart

Få et uforpligtende tilbud

Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde ud af, hvilke materialer, der skal bruges til tagrenoveringen – også hvilken type tegl. Vi kan skaffe det meste, så dit tag kan blive ved med at have et ensartet udtryk, og så vi bevarer stilen.

Kontakt os på 64 49 11 28 eller post@rishoejas.dk for et uforpligtende tilbud på tagrenovering på Fyn. Så kigger vi på taget, så vi på forhånd kan se, hvor omfattende opgaven er.

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon