Støbning af betongulv

Støbning af betongulv kræver stor viden og præcision, og vi anbefaler derfor, at du får professionel assistance til det. Det er vigtigt at kende til de rigtige betonblandingsforhold for at opgaven løses bedst muligt og giver det ønskede resultat.

Desuden er det vigtigt at kende til betons tørretid og at sikre, at overfladen er jævn, så gulvet bliver lige og ser ud, som det skal.

Vi støber gerne dit betongulv i ny eller eksisterende bolig, f.eks. hvis du er i gang med en tilbygning til dit hus, eller hvis du har brug for, at vi løser en større opgave ved eksempelvis erhvervsbyggeri.

Poleret betongulv til privat bolig eller erhvervsbyggeri

Hvis du gerne vil give dit hjem et råt og rustikt look med et betongulv, kan det være en god idé at vælge en type som poleret beton, der er nemt at vedligeholde. Det er desuden slidstærkt og allergivenligt. Da overfladen er poleret, sætter snavs sig ikke lige så nemt fast. Du vil typisk kunne gøre det rent med varmt vand og en gulvmoppe, og hvis det trænger lidt ekstra, en mild sæbe, f.eks. brun sæbe.

Vi leverer mange støbte betongulve til eksempelvis industri og butikker, hvor det er særlig vigtigt med et modstandsdygtigt gulv, der er nemt at vedligeholde. Her er det også typisk poleret beton, vi bruger. Vi kan både slibe gamle, eksisterende betongulve og støbe nye helt fra bunden.

Lad Murerfirmaet Rishøj A/S give dig et tilbud på støbning af betongulv

Alle opgaver i beton

Vi udfører også meget andet i beton end støbning af betongulve, f.eks. betonvægge og støbning af fundamenter og trapper. Desuden løser vi også mindre opgaver i beton såsom sokler og kældergulve.

Kontakt os, hvis du mangler assistance til støbning af betongulv hos dig, eller der er andre opgaver udført i beton, vi kan hjælpe dig med. Ring på 64 49 11 28. Vi står naturligvis også gerne med alt andet murerarbejde.

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon