Om os

Hvem er Murerfirmaet Rishøj?

Murerfirmaet Rishøj A/S er din murer på Fyn og har mere end 50 års erfaring. Vi udfører alt det murerarbejde, du måtte have brug for både i nærområdet omkring Middelfart, men også på resten af Fyn. Alle typer opgaver løses: Intet er for småt og intet er for stort.

Alt fra småreparationer til store entrepriser

Som din murer på Fyn løser vi opgaver inden for alt fra småreparationer, støbearbejde og badeværelser til nye huse samt store entrepriser. Vi samarbejder med de bedste arkitekter – såvel som de bedste lokale håndværkere for at sikre det bedste resultat.

Gennem tiden har vi specialiseret os i bl.a.:

  • Erhvervsbyggeri
  • Nybygning
  • Kirker
  • Badeværelser
  • Renovering
  • Utraditionelt murerarbejde

Murer med bred erfaring

Særligt ved tilbygning og renovering er det vigtigt, at de nye materialer matcher de gamle. Her har vi bred erfaring med at vælge de rigtige materialer, så det matcher resten af bygningens udseende.

Murerfirmaet Rishøj A/S har rødder tilbage til 1962. Murerfirmaet Rishøj A/S består i dag af en arbejdsstyrke på 49 dygtige og stabile medarbejdere, som sørger for et højt serviceniveau i og uden for Middelfart kommune.

Med baggrund i godt håndværk og højt serviceniveau er Murerfirmaet Rishøj A/S derfor i dag blevet områdets største murerfirma.

Hav tillid til din murer på Fyn

Ved alle opgaver kan du have fuld tillid til, at vi gennem hele processen rådgiver og vejleder samt kontakter dig, hvis der sker ændringer undervejs i processen. Lige meget om vi er hovedentreprenør på en opgave, eller det er en mindre opgave, vi løser for dig, er det vigtigt for os, at du kan følge med i processen og bliver informeret ved eventuelle ændringer. Du kan derfor stole trygt på, at du er med på sidelinjen under hele projektet.

Du er velkommen til at kontakte os på 64 49 11 28 og høre mere om, hvad vi tilbyder som murer på Fyn, samt få et uforpligtende tilbud.

Peter Rishøj

Peter Rishøj

Indehaver

Telefonnummer: 21 64 52 53
E-mail: pr@rishoejas.dk

Jan Andersen

Jan Andersen

Projektleder

Telefonnummer: 20 40 11 28
E-mail: ja@rishoejas.dk

Vi ringer gerne til dig

Ring mig op

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon