Renovering af badeværelse

Vil tilbyder renovering af badeværelse, så har du brug for at få dit badeværelse renoveret, står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser over hele Fyn, inkl. vores lokalområde omkring Middelfart.

Kan stå for totalentreprisen ved renovering af dit badeværelse

Vi står gerne for totalentreprisen, så du kun skal kontakte os i processen, og så vi har det fulde ansvar for renovering af dit badeværelse. Det betyder også, at vi finder og har kontakten med alle fagpersoner, der skal udføre arbejdet.

Vi står også for selve renoveringen af dit badeværelse, og sørger for, at leverancerne foregår til tiden. Du behøver altså ikke bekymre dig om andet end den indledende proces, hvor vi sammen med arkitekten designer badeværelset, måler op, vælger materialer, osv.

Står selv for murerarbejdet

Murerarbejdet i badeværelset står vi naturligvis selv for:

  • Støbning af gulv
  • Vådrumssikring
  • Opsætning af klinker

Derud over sørger vores netværk af håndværkere for alt VVS-arbejde og el-installationer inkl. isolering, gulvvarme, opsætning af vaske, toiletter, brusere, og hvad der ellers måtte være af arbejde, som skal løses af en fagperson. Vi sørger også for indkøb af alle materialer.

Renovering af alle typer badeværelser

Vi renoverer alle typer af badeværelser og hjælper dig med at lægge en plan for, hvordan det skal se ud efter renoveringen. Vi kan stå for alt lige fra det lille, funktionelle badeværelse med bruseniche til det store, wellness-inspirerede badeværelse med karbad eller spa.

Vi hjælper dig også gerne med at finde på løsninger, der gør, at du får lidt luksus ind i et mindre badeværelse, f.eks. ved at vælge et af de nyere, store brusehoveder. De mindre ting kan nogle gange gøre forskellen.

Kontakt os på tlf. 64 49 11 28 og lad os give dig et tilbud på renovering af badeværelse – helt uforpligtende. Vi kommer gerne ud, hvor end du bor på Fyn og ser projektet an, inden vi giver et tilbud. Vores område strækker sig fra omkring Middelfart Kommune, hvor virksomheden har kontor, og til resten af Fyn.

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon