Vandskuring af hus

Trænger huset til en vandskuring, formår Murerfirmaet Rishøj A/S at udføre opgaven til en høj kvalitet og stor tilfredshed. Med speciale i vedligeholdelse og renovering af gamle, så vel som nye bygninger, er Murerfirmaet Rishøj A/S, det rette valg ved vandskuring af huse. De dygtige håndværkere har et indgående kendskab til både, metode, materialer, og værktøj, og formår derfor at udføre opgaven til en høj kvalitetsmæssig standard. Her udfører man store, som små opgaver, der kan variere fra støbning af fundamenter og gulve, til reparation af sokler og kældergulve. De har mange års erfaring med valg af nye materialer der matcher de gamle og eksisterende i den pågældende bygning. Dermed får man en bygning der er renoveret i overensstemmelse med den tidsperiode, det er bygget i.

Vandskuring af hus, ved Rishøj A/S

Rishøj A/S, har en lang referenceliste, der tæller alt fra tilbygning af skoler, til renovering af kirker og fredede ejendomme. Grunden til dette, er deres mere end 50 års erfaring med udførelse af mureopgaver, af en høj kvalitetsmæssig standard og til et højt serviceniveau.

Rishøj A/S har en medarbejderstab på 30 dygtige håndværkere, der formår at levere et stabilt og leveringsdygtigt stykke arbejde. I samarbejde med disse og nogle af de bedste arkitekter, vil man opleve en kvalitetsmæssig høj udførelse af opgaven.

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon