Badeværelser

Vi bruger flere og flere penge på vores badeværelser. Derfor er det også vigtig at hyre håndværkere der kan forvandle jeres ønsker og drømme til det badeværelse I altid har drømt om. Hvad vi vægter ved er et godt badeværelse, er hvor komfort og velvære er i højsædet, det mener vi skaber livskvalitet.

Dit personlige badeværelse

Har du en drøm om at få et badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov? Murerfirmaet Rishøj A/S kan hjælpe dig!

Vi samarbejder med dygtige håndværkere og VVS’ere, og kan derfor tilbyde dig totalentreprise på dit nye badeværelse… Med andre ord: Vi klarer alt lige fra nedtagning af dit gamle badeværelse – til dit nye badeværelse står klar til brug.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Var det noget med et spabad? Eller hvad med en sidebruser? Ønsker du flotte flisemosaikker? Murerfirmaet Rishøj A/S kan opfylde dine inderste ønsker!

Alle typer reparationer udføres

Har du et velfungerede badeværelse af ældre dato, kan vi også træde til, hvis du er uheldig med en skade eller du ønsker at badeværelset skal renoveres. Vi kan skaffe mange forskellige typer materialer og kan montere nyt i gamle badeværelser, men så stilen stadig bevares.

Ring til os for et uforpligtende tilbud…

Vil du vide mere om vores kompetencer, eller vil du have et uforpligtende tilbud?

Ring mig op

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon