Støbning af fundament

Har du brug for en pris på støbning af fundamentet til dit hus eller dit erhvervsbyggeri? Murerfirmaet Rishøj står gerne for støbning af fundamentet til byggeriet og giver gerne en pris på det.

Pris afhængig af opgave

Prisen på støbning af fundamenter afhænger bl.a. af, om der allerede ligger en bygning op af den nye, og om du eksempelvis gerne vil have en kælder under den nye bygning. Hvis der både er en bygning, som skal ligge op af den nye bygning, og du ønsker kælder, er det muligt, at vi skal understøbe den allerede eksisterende bygning. Det gør vi, fordi det giver en øget belastning på den allerede eksisterende bygning at støbe nyt fundament og udgrave til kælder, og derfor vil det eksisterende fundament ikke kunne holde uden en understøbning.

Geoteknisk analyse forud for støbning af fundament

Før fundamentet bliver støbt, skal der graves ud. Prisen er derfor også afhængig af undergrundens sammensætning – dvs. hvordan jordbundsforholdene er på det sted, hvor vi skal støbe fundamentet.

Når man støber et fundament, er det vigtigt, at det kan bære bygningen, som bygges på det. Hvis der ikke skal komme sætningsskader på huset, efter at det er bygget, er det vigtigt, at fundamentet er fast og kan bære det, det skal. Det betyder, at der skal laves en geoteknisk rapport, hvor jordbundsforholdene er analyseret, før vi kan gå i gang med at støbe. Når denne rapport er udarbejdet, kan vi aftale en pris på støbningen af fundament.

Vi står gerne for hele processen og vejleder dig undervejs – kontakt os og få en snak med os om, hvad dit behov er, og vi finder sammen en pris på støbning af fundamentet.

Vi udfører naturligvis også gerne andet murerarbejde for dig, når du skal i gang med at bygge oven på fundamentet, og vi kan også stå for totalentreprisen ved dit nybyggeri.

Kontakt os, hvis du mangler assistance til støbning af fundament, eller der er andre opgaver udført i beton, vi kan hjælpe dig med. Ring på 64 49 11 28. Vi står naturligvis også gerne med alt andet murerarbejde.

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon