Omfugning af murværk

Ved omfugning af murværk, når du skal have huset renoveret, er Murerfirmaet Rishøj A/S den rette til at løse opgaven. Vi er specialister i renovering og vedligeholdelse af murværk og formår også at løse andre mureropgaver, så som støbning af fundamenter, betongulve, adskillelsesvægge og trapper. Opgaverne kan også være mindre reparationer af f.eks. sokler og kældergulve.

Med en lang referenceliste har Murerfirmaet Rishøj stort kendskab til omfugning af murværk ved eksempelvis totalrenovering af fredede og bevaringsværdige ejendomme og kirker. Her er det nødvendigt at kunne matche nye materialer med de gamle og brænde fugerne, hvilket er kompetencer, som Murerfirmaet Rishøj A/S er meget stolte af at have.

Brændte fuger i bevaringsværdige bygninger

Noget af det sværeste ved omfugning af murværk er brændte fuger i bevaringsværdige bygninger. Det kræver en helt særlig teknik, som vores medarbejdere har specialisteret sig i.

Se hvordan én af vores medarbejdere mestrer teknikken ved genopførelsen af den brændte spejderhytte Frederiksminde ved Fruens Bøge.

Omfugning af murværk på murermestervillaer

Trænger din murermestervilla til en omfugning af murværket? Hustypen er robust og solid, men da mange murermestervillaer er bygget fra 1915 og til midt i 30’erne er de ved at have nogle år på bagen.

Standen på de murede facader er ofte god, men mørtelfugerne mellem stenene kan være nedbrudte, særligt på steder, der har været påvirker af vejret, som f.eks. hjørner og andre udsatte facader.

Omfugning af murværket kan løse dette problem. Det kræver stor erfaring med murerarbejde at få fugerne pæne, og det er vigtigt at vælge den rette fugetype og –farve, både hvad angår æstetikken og byggeteknik.

Håndværker i gang med omfugning af murværk

Omfugning af dygtige håndværkere

Murerfirmaet Rishøj udfører alle former for omfugning af murværk. Med mere end 50 års erfaring er kvaliteten af det dygtige håndværk, vi leverer, helt i top. Serviceniveauet er i en klasse for sig, og slutresultatet er altid af høj kvalitet. Vi har en lang referenceliste, der indeholder alt fra vedligeholdelse af boligforeningsejendomme til renovering af smukke danske kirker.

Kontakt os på 64 49 11 28 eller post@rishoejas.dk for at høre mere om vores kompetencer inden for omfugning af murværk eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere om vores kompetencer, eller vil du have et uforpligtende tilbud?

Ring mig op

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon