Erhvervsbyggeri

Murerfirmaet Rishøj A/S udfører alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri på Fyn. Vi står for alt fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, vægge og etageadskillelser.

Vi løser opgaver inden for erhvervsbyggeri i byerne i nærområdet, inkl. Middelfart, og kører i øvrigt gerne ud på hele Fyn.

Vi står også til rådighed ved mindre opgaver – som reparation af kældre, gulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.

Arbejde med beton

Ved erhvervsbyggeri kræver alt arbejde med beton erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer – du kan derfor trygt overlade opgaven til os, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Erhvervsbyggeri støbt i in situ beton

Ved støbning af beton bruger man en form, som bygges af vandfaste plader eller brædder. Dette kaldes forskalling.

Vi støber ofte i forskalling direkte på pladsen, hvilket kaldes in situ beton. Det er oftest erhvervsbyggeri med konstruktioner som kældergulve og fundamenter, hvor det kan være en stor fordel at støbe beton på stedet, men det er også en fordel ved andre projekter, f.eks. ved erhvervsbyggeri, som indebærer renovering samt tilbygning. Her kan vi tilpasse forskallingen til individuelle og allerede eksisterende konstruktioner.

Unikke løsninger

Erhvervsbyggeri med in situ beton giver også mulighed for at lave flotte løsninger, da der er helt andre muligheder for udformningen af konstruktionerne. Vi har eksempelvis renoveret mange kirker, hvor det ofte kræver noget ekstra i forhold til æstetikken. Her er insitu beton den helt rigtige løsning.

Med insitu beton får du desuden et byggeri baseret på et meget miljøvenligt og bæredygtigt produkt, der er tæt på at være CO2 neutralt.

Vi har stor erfaring med erhvervsbyggeri på og udenfor Fyn

Støbning af industrigulve

Vi leverer og støber også færdige industrigulve til dit erhvervsbyggeri. Industrigulvene er fugefrie og har en helt speciel, glat overflade som gør, at de er nemme at gøre rene og vedligeholde. Overfladen skærmer mod bakterier, skimmel og mug. På den måde får du også et bedre indeklima.

Få et uforpligtende tilbud

Inden vi går i gang med dit erhvervsbyggeri på Fyn, giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven og giver dig en grundig gennemgang af projektet. Kontakt os på 64 49 11 28 og hør nærmere.

Vil du vide mere om vores kompetencer, eller vil du have et uforpligtende tilbud?

Ring mig op

Adresse

Værkstedsvej 14,
5591 Gelsted

Telefontider

Mandag – torsdag 7:00 – 16:00
Fredag 7:00 – 12:00

Telefon