Støbning af betongulve og fundamenter til en favorabel pris

Hos Murerfirmaet Rishøj A/S udføres der mange former for beton støbning. Hvad end det er støbning af gulve, vægge eller fundament. Dette gør sig gældende hvad end det drejer sig om erhvervsbyggeri, eller boligbyggeri. Opgaverne Murerfirmaet Rishøj udfører varierer fra de store opgaver som støbning af fundament, gulve, vægge, trapper osv., til de mindre opgaver så som reparation af sokler og kælder gulve. Du opnår hermed støbning af alle slags til en attraktiv pris.

Støbning af betongulve og fundament – 50 års erfaring

Støbning af gulv kræver erfarne håndværkere inden for faget, som har kendskab til materialer, værktøj og metoder. Her leverer Murerfirmaet Rishøj A/S! I mere end 50 år har de udført murerarbejde lavet af godt håndværk, til tilfredse kunder, med en høj service, og til en god pris. I samarbejde med de bedste arkitekter og de dygtigste lokale håndværkere, har de formået altid at sikre det bedste resultat. Igennem tiden har de specialiseret sig inden for følgende områder; renovering, utraditionelt, badeværelser, nybygning, erhvervsbyggeri og kirker. Specielt ved renovering af gamle bygninger, er det essentielt at de nye materialer matcher de gamle, og her har Rishøj A/S formået at dygtiggøre sig igennem en lang og bred erfaring.

Murerfirmaet Rishøj A/S har en arbejdsstyrke på 30 medarbejdere og er i dag det største murerfirma i området omkring Middelfart.