Renovering af badeværelse

Veludført renovering af badeværelseHos murerfirmaet Rishøj A/S klarer de alt fra nedtagning af det gamle badeværelse, til opsætning af det nye. Ved hjælp af et samarbejde med dygtige håndværkere og VVS’ere, kan Rishøj A/S tilbyde totalentreprise, når det kommer til renovering af badeværelset. Rishøj A/S er behjælpelige med opfyldelse af badeværelses drømme, hvad end det hedder sig et spabad, eller flotte mosaikfliser. Er badeværelset velfungerende, men er der opstået en skade der skal repareres, så er Rishøj A/S også behjælpelige. Deres evne til at finde materialer, der passer ind i den allerede etablerede stil, sikrer også at stilen bevares.

Rishøjs renovering af badeværelse.

Med mere end 50 års erfaring, formår murerfirmaet Rishøj A/S at levere en høj kvalitetsmæssig standard ved udførelsen af murerarbejde. Dette sker ved hjælp af de 30 dygtige ansatte, der har en stor faglig viden når det kommer til valg af materialer, metode og værktøjer. Deres referenceliste afspejler den høje kvalitet, og tæller mange forskellige projekter, så som totalrenovering af fredede ejendomme, vedligeholdelse og nybyggeri.


Kontakt os gerne

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os – brug evt. kontaktformularen her til højre og beskriv i kommentarfeltet, hvad det drejer sig om, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for renovering af dit badeværelse

Navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked