Murer i Middelfart

Hos Murerfirmaet Rishøj A/S har man leveret godt håndværk og en høj service i mere end 40 år. Her samarbejder man med de bedste arkitekter og de dygtigste lokale håndværkere, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet i de udførte opgaver. Murerfirmaet består af 30 dygtige medarbejdere, der er med til at sikre et højt service niveau og tilfredse kunder. Murerne hos Rishøj A/S, har et indgående kendskab til både materialer, værktøj og metoder og sikrer derfor at den pågældende opgave bliver løst, efter ønske. Deres referenceliste er lang, og omfatter et væld af varierende opgaver, fra kirker, til renovering af fredede bindingsværkshuse og til vedligeholdelse af ejendomme hos boligforeninger.

Murer i Middelfart, en dygtig håndværker

Hos Murerfirmaet Rishøj A/S, har man igennem årerne specialiseret sig inden for følgende områder: renovering, erhvervsbyggeri, nybyggeri, kirker, badeværelser og utraditionelle opgaver. Særligt ved renovering af gamle bygninger, er det nødvendigt at kunne matche gamle materialer med nye, hvilket er en opgave Rishøj A/S har meget erfaring med.

Opgaverne, Rishøj påtager sig, varierer fra store til små opgaver, det kan være støbning af fundamenter, gulve, vægge osv. Eller reparation af sokler og kælder gulve. Ingen opgave er for stor eller lille.